pacolli limaj

Zyrtarizohet koalicioni i dytë parazgjedhor

Nisma Socialdemokrate dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, edhe zyrtarisht kanë hyrë në koalicion parazgjedhor.

Të dy liderët e këtyre partive thanë se kanë vendosur të bashkëpunojnë edhe në të ardhmen, pasi që në të kaluarën kanë pasur bashkëpunim të mirëfilltë.

Koalicioni i parë parazgjedhor ishte ai që i krijua javën e shkuar ndërmjet AAK-së dhe PSD-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.