Zvicra prodhon çokollatën rozë

Zvicra prodhon çokollatën rozë

Prodhuesit zviceranë të çokollatës kanë shtuar një ngjyrë të re në çokollatë.

Çokollata është ngjyrë rozë, frutash, dhe duket sikur është nxjerrë nga një gjenerator që kthen çdo gjë në ngjyrë rozë.

E prezantuar si “çokollata rubin”, kjo është çokollata më e re natyrale që prej krijimit të çokollatës së bardhë 80 vite më parë nga Nestle.

Çokollata rozë është bërë në laboratorët e Barry Callebaut AG, përpunuesit më të mëdhenj të kakaos në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.