Zgjidhni një simbol dhe mësoni më shumë mbi të ardhmen tuaj

Alkimia është Art i Urtësisë.

Ne besojmë se Alkimia është një njohuri thelbësore. Me pak fjalë, Alkimia është fuqia e vërtetë në duart tona. Një Simbol i Alkimisë ka potenciale të jashtëzakonshme, të cilat, nëse i përdorni me saktësi, mund të përmbushni gjëra të jashtëzakonshme.

Kur përdorim një simbol, çdo simbol, ne jo vetëm që trokasim lehtë në fuqinë e tij, por ne gjithashtu trokasim lehtë në fuqinë e të gjithë atyre që e kanë përdorur atë. Simbolet mund të bëhen gjithnjë e më të fuqishme.

Ne nuk i zgjedhim vetë simbolet. Është shpirti ynë ai që i zgjedh. Nuk keni përse të përpiqeni të gjeni simbolin tuaj.

Le t’ua paraqesë shpirtin tuaj për ju.
Qartësojeni trurin tuaj!
Tani shikoni figurën!

Mos lejoni që truri juaj të mendojë. Thjesht shikoni!
Tani, lëreni zemrën tuaj të zgjedhë një simbol alkimik.

Nëse zgjodhët nr. 1 – Luanin

Luanët simbolizojnë Diellin dhe nevojën tuaj për të marrë kontrollin e fatit tuaj.

Problemi: Nëse keni zgjedhur luanin atëherë ndoshta ju duhet të ikni nga ajo që keni ndërtuar me kaq shumë përpjekje. Luani simbolizon Diellin, burimin përfundimtar të pushtetit. Prandaj, Luani barazohet me dominimin.
Ju bëtë më të mirën që të mund të krijoni jetën që po jetoni, por tani ndiheni të bllokuar dhe të dominuar nga përgjegjësitë tuaja të vështira. Prandaj, po pyesni veten nëse duhet të provoni një mënyrë tjetër. Një tjetër rrugë të jetës.

Zgjidhja: A është jeta juaj e tanishme ajo që ju shqetëson shumë? A keni nevojë për të ndjerë sërish ajrin e lirisë? A do të kishit zgjedhur një rrugë tjetër në jetë nëse do të kishit një mundësi?

Ka një arsye përse keni bërë atë që keni bërë. Pasi ta pranoni këtë, do të shihni se ju mund të gjeni në mënyrë efektive mënyra për të menaxhuar përgjegjësitë tuaja.

Këshilla: Bëni paqe me zgjedhjet tuaja, sepse ju jeni ata që i keni bërë ato. Mençuria juaj po evoluon dhe ju po kështu. Kështu, nëse doni të shkëputeni ju mundeni. Fati është gjithmonë në duart tuaja.

Nëse zgjodhët 2 – Orën e Rërës

Ora e Rërës është një simbol i pashmangshmërisë, rrethi i kohës.

Problemi: Nëse zgjidhni orën e rërës atëherë ndoshta ju ndiheni të bllokuar në kohë. Koha është ndalur për ju në të kaluarën për shkak të një përvoje tragjike ose të dhimbshme.

Prandaj ju ndiheni sikur jeni duke u mbytyr ngadalë, pa energji, duke pritur që të ndodhë e pashmangshme.

Zgjidhja: Plakja është pjesë e jetës dhe vdekja po ashtu. Ne të gjithë lindim, rritemi dhe vdesim. Megjithatë, kjo nuk është diçka për të cilën duhet të kemi frikë.

Bëni paqe me kohën. Nëse është e mundur, bëni paqen edhe me të kaluarën. Është ajo që ju bëri ai që jeni sot. Dhe ju jeni shumë më i fortë se më parë.

Këshilla: Përpiquni që të merrni vendimet më të mira që nga ky moment. Jetoni në të tashmen. Ju jeni të gjithëfuqishëm. Koha është miku juaj dhe jo armik.

Nëse zgjodhët 3 – Hënën

Forcat Lunare shoqërohen me emocione dhe të vërteta të fshehura.

Problemi: Nëse zgjidhni Hënën, atëherë zemra juaj është një fushë beteje. Diçka e fuqishme thellë brenda jush nuk mund të ju lejojnë të flejë ose sapo është zgjuar dhe ju mban edhe ju zgjuar përgjatë netëve.

Çfarë është ky emocion sekret që ju mban gjithë natën peng? A është Tërbim, Urrejtje, Zemërim apo thjesht Pasion?

Zgjidhja: Shpirti juaj duhet të gjejë paqen dhe mënyra më e mirë për ta arritur këtë është duke i ekspozuar këto ndjenja në dritën e diellit pranoni ekzistencën e tyre.

Pranimi i tyre është fillimi. Fshehtësia është ajo që i bën emocionet e errëta aq të fuqishme. Kur ato janë të ekspozuara, ato nuk na prekin aq shumë.

Këshilla: Mësoni të shprehni ndjenjat tuaja. Fshehja ose shtypja e tyre ju dëmton.

Nëse keni zgjedhur 4 – Çelësin

Çelësat gjithmonë kanë qenë të lidhur me perceptimin tonë të Rrugës së Jetës.

Problemi: Nëse zgjodhët Çelësin atëherë Shpirti juaj ka nevojë dëshpërimisht për një përgjigje. Rruga në të cilën ecni ju ka ngritur pikëpyetje për gjithçka që dikur konsiderohej si e padiskutueshme.

Ju mund të mos dini se ku mund të kërkoni ose mund të jeni të lodhur nga kërkimi. Në një moment, mendoni se asgjë nuk ju intereson tashmë. Ju gjithashtu mund të ndiheni të mërzitur.

Zgjidhja: Tani është koha që e vërteta të shkëlqejë si Dielli. Çelësi përfaqëson dëshirën tuaj për të hapur Portat e Mbretërive dhe shtigjeve të tjera.

Për më tepër, çelësi është manifestimi i shpirtit tuaj për t’ju ndihmuar të kapërceni Jetën tuaj të tanishme dhe të kërkoni më shumë emocione dhe përvoja.

Këshilla: Gjeni një mënyrë për të udhëtuar. Kjo do t’ju ndihmojë të takoni dhe komunikoni me njerëz të tjerë. Ripërtëritni dëshirën tuaj për aventura.

Nëse zgjodhët 5 – Dorën Hamsa

Dora Hamsa është e lidhur me Mbrojtjen nga Forcat e së Keqes.

Problemi: Nëse zgjodhët Dorën Hamsa, atëherë ndoshta ju jeni në shënjestër të së keqes. Shpirti juaj është i etur për liri. Ju mund të keni vënë re disa shenja të çuditshme, duke u përpjekur t’ju paralajmërojnë për këtë situatë.

Zgjidhja: Për më tepër, Dora Hamsa, na tregon se liria, edhe në kohën më të errët, qëndron në duart tona.

Na zë kurdo në kurth dhe jemi gjithnjë ne ata që mund ta lirojmë sërish veten. Për ta bërë këtë, ne duhet të përkrahim dhe të falim vetveten, për këtë kohë që kemi qenë të pafuqishëm.

Kjo do të fuqizojë Dashurinë ndaj Shpirtit tonë, e cila është Fuqia jonë Themelore.

Këshilla: Gjeni kohë për t’u çlodhur dhe për të rimbushur energjitë tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.