fbpx

Zgjidh një simbol afrikan dhe merr një mesazh për veten

Simbolet afrikane, të njohura me emrin “Adinkra”, shpesh gjenden në mure, pëlhura dhe qeramikë. Zgjidhni një nga këto tre simbole që ju tërheq dhe ju frymëzon më shumë. Pasi të keni zgjedhur, lexoni shpjegimin përkatës të mesazhit për veten tuaj.

Simboli i parë

Ky simbol merr emrin e Osram Ne Nsoromma, dhe përfaqëson dashurinë, besnikërinë ndaj harmoninë. Në veçanti, ajo pasqyron harmoninë që ekziston në lidhjen midis një burri dhe një gruaje. Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, me siguri do të keni një të ardhme të ndritshme, për sa kohë që mund të përqendroheni dhe të gjeni ekuilibrin tuaj.

Simboli i dytë

Ky simbol, i njohur si Anase Ntontan, përfaqëson mençurinë, kreativitetin dhe kompleksitetin e jetës. Anase, është një merimangë, shumë e famshme në përrallat afrikane. Nëse e keni zgjedhur këtë simbol, ka të ngjarë që ndryshimet e mëdha po vijnë në jetën tuaj, ose mbase ato tashmë janë në lëvizje dhe ju po e realizoni ngadalë.

Simboli i tretë

Ky simbol quhet Nyame Dua dhe simbolizon praninë e mbrojtjes së Zotit. Nyame Dua është një vend i shenjtë ku kryhen ritualet e pastrimit dhe bekimit. Nëse në mesin e simboleve, kjo është ajo që keni vënë re, do të thotë që ju mbroheni nga një forcë më e lartë dhe e jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.