fbpx
zgjedhje

Zgjedhjet lokale, tërhiqet shorti

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri e tërheqjen së shortit për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

Pjesëmarrëse në këto zgjedhje priten të jenë 91 Subjekte Politike, prej tyre 1 Koalicion; 35 Parti Politike; 30 Iniciativa Qytetare dhe 25 Kandidatë të Pavarur (për Kryetar Komune apo për Kuvende Komunale, në komuna të ndryshme).

Kjo është renditja e tyre:

8 PDS – PROGRESIVNA DEMOKRATSKA STRANKA
9 YLBER ISLAMI
10 LËVIZJA VETËVENDOSJE!
11 BASRI GASHANI
12 IQ INICIATIVA SHQIPËTARE PËR KLLOKOT
13 NEXHAT KRASNIQI
14 BASRI BRAHIMI
15 LB – LËVIZJA PËR BASHKIM
16 IQ LISTA PËR KAÇANIKUN
17 ADEM BEQIRI
18 PSD – PARTIA SOCIAL DEMOKRATE
19 URA – PARTIA URA
20 RIZA KRUEZI
21 BK – BALLI KOMBËTAR I KOSOVËS
22 KDTP – KOSOVA DEMOKRATiK TÜRK PARTiSi
23 NSK – NAPREDNA SNAGA KOSOVA
24 GI GRAÐANSKA INICIJATIVA ZA ZUBIN POTOK
25 PEK – PARTIA EKOLOGJIKE E KOSOVËS
26 KNRP – KOSOVAKI NEVI ROMANI PARTIA
27 PG – POKRET ZA GORA
28 IQ INICIATIVA SHQIPËTARE PËR SYRINIKË
29 SRPSKA LISTA
30 ALTERNATIVA
31 NISMA – NISMA PËR KOSOVËN
32 NAIM ZEQIRI
33 HAMIT KASTRATI
34 AKR – ALEANCA KOSOVA E RE
35 GI GRADJANSKA INICIJATIVA MLADIH
36 GI DEMOKRATSKA INICIJATIVA
37 NEXHMEDIN HAXHIU
38 MEHDI SALI
39 RUFKI SUMA
40 JGP – JEDINSTVENA GORANSKA PARTIJA
41 GI KLOKOT-VRBOVAC
42 GI NOVI POĆETAK
43 BESIM MISINI
44 PD – PARTIA E DREJTËSISË
45 PLE – PARTIA LIBERALE EGJIPTIANE
46 FJALA
47 LDK – LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS
48 SDA – STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE
49 AGI – AKTIVNA GRAÐANSKA INICIJATIVA
50 AAK – ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS
51 IQ VIZIONI PËR DRENASIN
52 ISTREF ELSHANI
53 GI GRAÐANSKA INICIJATIVA CENTRALNO KOSOVO
54 FATMIR RASHITI
55 IQ INICIATIVA QYTETARE PËR DREJTËSI DHE UNITET
56 FISNIK GJINAJ
57 GI SDP – OLIVER IVANOVIĆ
58 BOJAN SAIĆIĆ
59 SHAIP SHALA
60 IQ INCIATIVA TË PAVARURIT E ISTOGUT
61 BEKIM IBISHI
62 PKS – PARTIJA KOSOVSKIH SRBA
63 IQ INICIATIVË QYTETARE LËVIZJA PER DREJTËSI
64 NDS – NOVA DEMOKRATSKA STRANKA
65 IQ INICIATIVA PËR PROGRESIN E KLINES
66 IQ INICIATIVA QYTETARE PËR NOVOBËRDËN
67 GI GRAÐANSKA INICIJATIVA NARODNA SLOGA
68 BEKIM JASHARI
69 IQ INICIATIVA E THERANDËS
70 GIG – GRAÐANSKA INICIJATIVA GORE
71 ARBEN NIKA
72 IQ NISMA QYTETARE PËR FERIZAJ
73 GI NARODNO JEDINSTVO
74 KOALICIJA VAKAT
75 PDAK – PARTIA DEMOKRATIKE E ASHKANLIVE TË KOSOVËS
76 GI NARODNA PRAVDA
77 PAI – PARTIA E ASHKANLIVE PËR INTEGRIM
78 LQV – LËVIZJA QYTETARE VATRA
79 SMAJL MUSTAFA
80 GI GRAÐANSKA INICIJATIVA ZAJEDNO
81 GI ZA NAŠ ZVEĆAN
82 IRDK – INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE KOSOVËS
83 IQ INCIATIVA QYTETARE PËR DRENASIN
84 IQ INICIATIVA QYTETARE KLLOKOTMOGILL
85 GI LIPJAN NAŠA KUĆA
86 PSHDK – PARTIA SHQIPTARE DEMOKRISTIANE E KOSOVËS
87 IQ DYZETENJËMIJË
88 GI JEDNAKO ZA SVE
89 OBKD – ORGANIZATA E BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT
90 GI ZA EVROPSKO POMORAVLJE
91 IQ INCIATIVA QYTETARE SHQIPËTARE
92 RADENKO BELOŠEVIĆ
93 SELAJDIN BYTYÇI
94 PDK – PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS
95 KTAP – KOSOVA TÜRK ADALET PARTiSi
96 SLS – SAMOSTALNA LIBERALNA STRANKA
97 SLAVIŠA MALIKOVIĆ
98 SALIH MEHA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.