Zemaj: Nuk ka më kufizim të lëvizjes

Qeveria e Kosovës dje ka miraturar rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë, për lirimin e disa masave, ku ndër to është edhe heqja e kufizimit të lëvizjes.

Ministri, Armend Zemaj e konfirmoi gjatë fjalimit të sotëm para mediave, të cilin e ndau edhe në Facebook.

LEXO EDHE

Këto janë masat anti Covid të miratuara sot nga qeveria e Kosovës

Matja e temperaturës është e detyrueshme për të gjithë, gjatë hyrjeve në objekte publike dhe private. Ndalohet grumbullimi i qytetarëve në numër prej më shumë se 5 personash në sheshe publike, parqe etj,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.