armend zemaj

Zemaj: Mbështesim karantinën në veri, po bashkëpunojmë me zvkm Rakiq

Selia e krizave të katër komunave në Veri të Kosovës mori një vendim sonte për karantinimin e katër komunave dhe vendosjen e ndalimit të lëvizjes nga 21:00 deri në 5 të mëngjesit.

E ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj po thotë se janë të njoftuar për këtë veprim dhe se janë në koordinim me zëvendëskryeministrin Goran Rakiq.

“Është kërkesë e tyre të cilën ne do ta mbështesim plotësisht. Në bashkëpunim më zëvendëskryeministrin Rakiq do të jemi në kontakt, Janë të njoftuar të gjitha institucionet relevante edhe kryeministri”, ka thënë Zemaj në emisionin Rubikon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.