fbpx
milaim-zeka

Zeka: Thaçi e Enver Hasani na zhveshën nga imuniteti

Deputeti i Parlamentit të Kosovës nga radhët e Nisma, Milaim Zeka ka thënë se ata si deputetë nuk kanë imunitet dhe se siç ka shtuar, secili polic mund t’i arrestojë kudo.

Këtu ai ka përmendur emrin e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi dhe atë të ish kryetarit të Gjykatës Kushtetuese.

“Fatkeqësisht neve Hashim Thaçi bashkë me Enver Hasanin na kanë zhvesh nga imuniteti i deputetit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.