Zbulohet BMW Seria 6 GT i ri (Foto)

BMW i serisë 6 i versionit Grand Turismo SUV është fotografuar para prezantimit që do të jetë gjatë këtij viti, ndërsa do të lansohet në vitin 2018.

Pavarësisht emrit të ri, seria 6 GT, shumë gjëra nga dizajni janë marrë nga Seria 5 e BMW-së, me drita të ngjashme nga para dhe pas plus grill i njëjtë pas rrotës së parë.

Ende nuk ka detaje për fuqinë motorike, por ka gjasa të mëdha që të ketë po ata motorë me naftë e benzinë që ofrohen në Serinë 5.

Ndërsa detaje të tjera ende nuk janë zbuluar për BMW Seria 6 GT e ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.