fbpx
Kryeministri aktual i Maqedonisë, Zoran Zaev
Kryeministri aktual i Maqedonisë, Zoran Zaev

Zaev ndjehet i rrezikuar, ndërpret konferencën

Konferenca ku po merrte pjesë kryeministri, Zoran Zaev u nderpre pasi që nga ana e sigurimit është evakuuar ai dhe ekipi i tij.

Nga sigurimi i hotelit “Marriott” ku po mbahet konferenca vetëm shkurt thanë se kërcënimi është eliminuar, por pa precizuar se për çfarë kërcënimi bëhet fjalë.

Arsyeja për aktivizimin e alarmit sipas mediave maqedonase ishte zjarri në kuzhinën e këtij hoteli ku po përgatiteshin krepa për fëmijët me aftësi të kufizuara.

Pas kësaj, Zaevi iu kthye konferencës dhe vazhdoi me agjendën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.