haradinaj zaev

Zaev i bën pritje në shtëpi Haradinajt

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, është pritur në shtëpinë e kryeministrit të Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev.

Të dy kryeministrat, u shoqëruan nga bashkëshortet e tyre, Anita Haradinaj dhe Zorica Zaev.

“Bashkë me Anitën, të pritur në shtëpinë e Kryeministrit të Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev dhe zonjës Zorica. Bashkëbisedim miqësor, për fqinjësi të mirë, bashkëpunim korrekt dhe të ardhmen e përbashkët euro-atlantike të të dyja vendeve!”, ka shkruar Haradinaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.