youtube dhe live
youtube dhe live

YouTube vjen me opcionin LIVE në mobil

Mundësia për të shfaqur video live duke përdorur aplikacionin mobil të YouTube është bërë edhe më e qasshme.

Sipas raporteve të fundit, kompania ka hequr limitin e 1 mijë abonuesve.

Kjo do të thotë që çdokush mund të xhirojë video ‘live’, pa pasur nevojë të keni abonues.

Megjithatë, ka disa kërkesa që duhen plotësuar: kanali duhet të jetë i verifikuar dhe nuk duhet të ketë ndalesa të xhirimit live në 90 ditët e fundit.

Ndryshimi ka filluar të implementohet, edhepse YouTube ende nuk e ka konfirmuar lajmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.