Ballina / TEKNOLOGJI / Youtube bllokon videot me tematikë të papërshtatshme
youtube

Youtube bllokon videot me tematikë të papërshtatshme

Youtube është duke ndërmarrë një fushatë shumë serioze mbi videot rekomanduese që shfaqen gjatë kohës që jeni duke parë një material.

Kjo gjë kryesisht është fokusuar në videot animuese për të parandaluar hapjen e videove shqetësuese për fëmijët e vegjël.

Çdo video e cila do të shkel rregullat e reja të kontrolluara nga një algoritëm i caktuar do të bllokohet automatikisht dhe nuk do të shfaqet në sugjerimet për videot për fëmijë.

Ka patur disa ankesa se tek sugjerimet shfaqen personazhe të filmave të animuar si Frozen , Superheroes Marvel e të tjerë të cilët shfaqen duke bërë veprime të papërshtatshme për t’u parë nga një i mitur. Në vazhdim kjo nuk do të ndodhë më!

@Fluidi

Provo po ashtu

instagram

Instagram merr vendimin e rëndësishëm për video

Instagram shumë shpejt do t’u japë mundësinë të postoni video deri në 1 orë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.