Xhamajka ka njohur pavarësinë e Kosovës

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka njoftuar se shteti i Xhamajkës ka njohur pavarësinë e Kosovës.

Përmes një postimi në Twitter, Thaçi këtë e ka quajtur lajm të mrekullueshëm.

“Lajm i mrekullueshëm! Sapo u njoftova nga ambasadorja Vlora Çitaku se XhamaJka ka njohur Republikën e Kosovës si sovran dhe të pavarur. E di se ky është një rezultat i punës së madhe dhe lobimeve për vite me radhë, përfshirë edhe Eliot Engelin. Punë e mirë. Faleminderit miq të dashur nga Kingstoni”, shkroi Thaçi në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.