Steve_Wozniak

Wozniak: Bitcoin dhe Blockchain arrijnë potencialin e plotë në një dekadë

Bashkëthemeluesi i Apple, Steve Wozniak, ka komentuar pozitivisht për kriptovalutat dhe teknologjinë e blockchain në fjalimin e tij të hapjes në Kongresin Botëror WeAreDevelopers 2018 në Vjenë të Austrisë.

Sipas një raporti nga Cointelegraph auf Deutsch E mërkurë, 16 maj, Wozniak e konsideron “blockchain” një “ide të madhe”. Ai më tej tha:
“[Blockchain] është revolucioni i ardhshëm i madh IT që do të ndodhë.”

Wozniak shpjegoi pikëpamjen e tij pozitive për blockchain me faktin se ka shumë aplikacione të dobishme për teknologjinë në një numër fushash.

Blockchain dhe Kryptovalutat do të arrijnë potencialin e tyre të plotë në një dekadë, sipas Wozniak. Bashkëthemeluesi i Apple citoi CEO të Twitter Jack Dorsey, i cili kishte thënë në mars se Bitcoin do të bëhet “monedha e vetme” e botës.

Kjo nuk është hera e parë që Steve Wozniak ka bërë komente pozitive në lidhje me kriptovalutat dhe bllokadën. Në konferencën “Money 20/20” në Las Vegas, në tetor të vitit të kaluar, ai tha se Bitcoin është më i mirë se ari dhe dollari amerikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.