Ballina / Biznes / Karrierë / Wizzair nesër fillon fluturimet nga aeroporti i Prishtinës

Wizzair nesër fillon fluturimet nga aeroporti i Prishtinës

Nesër (e premte)mbahet ceremonia inauguruese e fluturimeve të kompanisë ajrore Wizzair në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Ky fillim i fluturimeve shënon operimin në tregun kosovar të një prej kompanive më të mëdha në Evropë që operon me kosto të ulët (low cost).

Para aterimit të aeroplanit të Wizzair në ANP “Adem Jashari” drejtori gjeneral i LKIA së bashku me përfaqësues të kompanisë ajrore Wizzair do ju drejtohen mediave për të shpalosur përkushtimin për shërbime të reja ajrore në dhe nga ANP “Adem Jashari”.

 

Check Also

sa ore duhet te punoni, puna, Gjermani,

Gjermani : Punëtorët fitojnë të drejtën për të punuar 28 orë në javë

Në Gjermani miliona punëtorë po fitojnë të drejtën për të punuar 28 orë në javë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *