fbpx

Windows 10 mundëson përdorimin e aplikacioneve android

Nëse dëshironi të përdorni aplikacionet tuaja të telefonit inteligjent direkt me Windows 10 në PC ose laptop, së shpejti do të jeni në gjendje ta bëni atë me disa telefona celularë.

Përdoruesit Android do të jenë në gjendje në të ardhmen të përdorin aplikacionet e tyre të preferuara të telefonave të mençur direkt në kompjuterin e tyre Windows 10, transmeton Telegrafi.

Microsoft dëshiron të ofrojë funksionin, i cili fillimisht duhet të implementohet nga pajisjet Samsung.

Ky funksion u njoftua në fillim të gushtit.

Telefoni Samsung duhet të ketë versonin Android 9.0 (Pie) në mënyrë që të marrin këtë funksion, dhe që kompjuteri dhe telefoni të jenë në të njëjtin rrjet WiFi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.