Ballina / TEKNOLOGJI / WhatsAppi reagon pas pasojave fatale
WhatsAppi reagon pas pasojave fatale

WhatsAppi reagon pas pasojave fatale

WhatsApp-i njoftoi se ka bërë ndryshimeve të aplikacionit për 200 milionë përdorues të tij në Indi, pas përhapjes së mesazheve virale nëpërmjet tij, që rezultoi në sulme vdekjeprurëse në masë.

Qeveria e Indisë ka kërcënuar ta hedhë në gjyq WhatsApp-in duke thënë se “nuk mund t’i shmanget përgjegjësisë dhe llogaridhënies”. Ministria e Teknologjisë së Informacionit njoftoi se “nëse WhatsApp-i do të mbetet spektator memec, do të trajtohet si bashkëfajtor dhe për pasojë do të përballet me veprime ligjore”.

Aplikacioni i mesazheve në pronësi të Facebook-ut, njoftoi se do të kufizojë mundësitë e përdoruesve në Indi për të dërguar mesazhe, duke bërë që ato të shpërndahen vetëm tek pesë kontakte dhe jo më shumë, në të njëjtën kohë.

India është tregu më i madh për përdorimin e WhatsApp-it.

@Fluidi

Provo po ashtu

microsoft sony nintendo

Google, në “luftë” me Microsoft, Sony dhe Nintendo

Për vite të tëra, bota e video-lojërave është bazuar në krahasimin mes tri motrave të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.