Ballina / TEKNOLOGJI / WhatsApp sërish me risi
WhatsApp-480x285

WhatsApp sërish me risi

WhatsApp është duke punuar mbi telefonatat në grup, dhe ky funksion i ri duhet të fillojë në 2018.

Është pikërisht llogaria në Twitter e WABetainfo që konfirmon edhe këtë të re të fundit që na vjen nga çati, pra eleminimi i mesazheve të dërguara në grup.

Përveç këtyre dy risive, çati popullor në pronësi të Facebook, po përgatit edhe opsionin WhatsApp Business dedikuar tërësisht bizneseve.

@Fluidi

Provo po ashtu

Apple dhe Samsung do të gjobiten me nga 5 milionë euro, ngadalësuan celularët

Apple dhe Samsung do të gjobiten me nga 5 milionë euro respektivisht në Itali, për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.