Albin Kurti, Vetëvendosje

VV: Ratifikimi do të ndeshet me rezistencë qytetare

Sot, në ora 21:00 në të gjitha Qendrat e Lëvizjes Vetëvendosje në Kosovë do të organizohet një aksion protestues në kundërshtim të Marrëveshjes Thaçi-Daçiq.

Sipas VV-së, aksioni i sotëm ka qëllim kundërshtimin ndaj ratifikimit të Marrëveshjes nga Kuvendi i Kosovës si dhe mobilizimin për demonstratën që do të mbahet ditën kur në Kuvend do të shqyrtohet marrëveshja.

“Ratifikimi i marrëveshjes me Serbinë do të ndeshet me rezistencë qytetare në rrugë e në institucione”, thekson Vetëvendosje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.