Ballina / Kulturë / Vrasësit të Lennonit i refuzohet kërkesa për lirim me kusht
john lenon

Vrasësit të Lennonit i refuzohet kërkesa për lirim me kusht

Vrasësi i muzikantit të njohur John Lennon, ka dështuar për të dhjetën herë me radhë për t’u liruar me kusht, kështu që do të mbetet në burg të paktën edhe për dy vjet tjera.

I dënuari, Mark David Chapman, 63 vjeç u paraqit para gjykatës në Nju Jork, me ç’rast gjykata bëri të ditur se lirimi i tij do të “ishte në mosmarrëveshje me mirëqenien dhe sigurinë e shoqërisë”.

Chapman gjuajti në drejtim të ish-këngëtarit Lennon, para apartamentit të tij në Manhattan më 8 dhjetor të 1980.

Chapman është i dënuar me burg të përjetshëm, me mundësinë e lirimit me kusht pas 20 viteve burgim.

Provo po ashtu

Mjeda, poezi: Djali pa nanë si nata pa hanë

Pra ‘i djalë i vorfen kuej nuk i dhimet, Kur, si mue t’shkretin, t’a mlojn …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.