Vjenë: Sonte, finalja e Eurovizionit

Suedia, Rusia, Shqipëria dhe Italia janë në mesin e favoritëve për të fituar Festivalin e 60-të të Këngës në Evropë, nata finale e të cilit po mbahet në Vjenë dhe që do të mbahet sonte.

Në skenë do të performojnë përfaqësues të 27 shteteve, përfshirë edhe Australinë, e cila është ftuar në garë për herë të parë.

Përfaqësuesja e Shqipërisë, Elhadia Dani, garon me këngën “I’m Alive”.