fbpx

Vizaton pika për 70 orë, përfundimi është mahnitës (FOTO/VIDEO)

Një artiste suedeze pikturon në një mënyrë krejt të veçantë. Mbi fletën e bardhë, ajo bën mijëra pika të vogla, të cilat më pas shndërrohen në art të vërtetë.

Julia Koceva është bërë e njohur sidomos në rrjetet sociale, ku shpesh poston foto dhe video të punëve të saj.Teknika, e njohur si “punimi me pika”, konsiston me disa pika të vogla të një imazhi të madh. Kur i shikon nga afër, ato duken thjesht një grumbull pikash, por kur largohesh pak nga fleta, ato formojnë imazhe shumë të bukura.

1

2

3

4

5

6

7/ Shekulli Online / 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.