Video qesharake: Peshku më i mençur se peshkatari

Dy peshkatarë në Bërno (Çeki) po i mahniteshin një krapi të madh të sapozënë dhe tentojnë të fotografohen, por ai ia del t’i ikë dhe të hidhet në ujë.

Keta peshkatarë sigurisht se do ta lëshon përsëri në ujë peshkun, por krapi nuk kishte kohë për të pozuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.