Ballina / EKOLOGJI / ‘Vetëvriten’ mbi 130 delfinë..?!

‘Vetëvriten’ mbi 130 delfinë..?!

Mbi 130 delfinë kanë ngordhur në një ngjarje të pashpjegueshme në një ishull në brigjet e Afrikës Perëndimore.

Afro 163 delfinë dolën “vullnetarisht” në breg,teksa vullnetarët mundën të rikthejnë në det një pjesë prej tyre, 136 ngordhën.

Tashmë ekspertët po përpiqen të zbulojnë atë që shkaktoi këtë sjellje vetëvrasëse.

Provo po ashtu

Smart Forest City, meksiko, cancun,

Qyteti si një pyll dhe pemët si një fakt urban

Qytete-pyje dhe lëvizje elektrike, qytetet e së ardhmes do të jenë  nën gjelbërim, e mallrat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.