floil_infoglobi

Vetëm edhe pak ditë nga lansimi i vajit Floil

Ndër vite u bë një punë kolosale që kompania Fluidi të merrte primatin në prodhimet cilësore vendore.

Nuk është sekret të thuhet qe kjo kompani çdo herë ka freskuar tregun me produkte të reja dhe tani po vjen risia e shumëpritur për të gjithë ne, vaji Floil.

Fabrika e vajit të parë ushqimor në Kosovë, Floil, ka angazhuar një numër të madh njerëzish që përmbajtja e këtij vaji të plotësojë kushtet e një produkti me standard dhe cilësi të lartë.

Deri tani ushqimit tuaj i ka munguar një shije e veçantë pasi që në kuzhinën tuaj nuk ka qenë prezent përbërësi kryesor, por vetëm edhe pak ditë kjo hapësirë të mbushet me vajin Floil, imazhin e padiskutueshëm të produkteve vendore.

Prite të mirën, prite FLOIL!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.