2 përqind e njerëzve, e gjejnë se kush është vrasësi

Vetëm 2 përqind e njerëzve, e gjejnë se kush është vrasësi

Misteret e vrasjeve janë shumë argëtuese, por vetëm në botën e letërsisë dhe kinemasë. A keni zgjidhur ndonjëherë ndonjë kuiz misteri?

Këto lloje misteresh nuk janë vetëm argëtues për t’u zgjidhur, por edhe i japin trurit tuaj ushtrimin aq të nevojshëm. Fatkeqësisht, ndërkohë që ne kujdesemi shumë për trupin, nuk bëjmë të njëjtën gjë për trurin.

Dhe nëse keni nevojë të bëni pak stërvitje për mendjen, ja një gjëzë që d i japë shtytjen që ka nevojë.

Shihni me kujdes figurën. Në të majtë është trupi i vdekur i një gruaje. Po, ajo është vrarë brutalisht, por pyetja është kush e ka bërë. Janë katër të dyshuar; a e gjeni dot cili është vrasësi?

Provojeni një herë ta gjeni dhe më pas, hidhuni një sy përgjigjeve më poshtë.

Vrasësi është Nr. 4. Sepse;

Thika (mjeti i vrasjes që ndodhet në krah të viktimës) mungon në tryezën e tij të ngrënies!

Rrobat i ka të zhubravitura (shikoni mëngën e këmishës), gjë që tregon se mund të ketë qenë në përleshje me dikë.

Në fund, në veshin e tij dallohet një njollë gjaku.

kush eshte vrasesi logjika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.