Veshje si në përralla

Victora Beckham merr pjesë në projektin mirëbëres të Fashion Saves Lives. Ndërmarrësja e dizajnerja e famshme do të dhurojë 25 kombinime të vajzës së saj Harper për organizatën, e cila ndihmon fëmijët e varfër, transmeton InfoGlobi.

beckh2

Po të njëjtën veshje e ëma e saj, Victoria, do t’ia dhurojë organizatës Save The Children. Veshjet do të jenë në shitje në dyqanin Mary’s Living & Giving në Londër, ndërsa tërë paratë e fituara u shkojnë fëmijëve të varfër.

beckh4

Victoria thot se është e lumtur që në këtë mënyrë mund t’u ndihmojë fëmijëve të cilëve u duhet ndihmë.

“Si nënë, me pasion besoj se të gjithë fëmijët, pa marrë parasysh se ku jetojnë, kanë të drejtë të bëjnë jetë të lumtur e të shëndetshme. Të gjithë mund të marrin pjesë të blejnë apo të dhurojnë veshje, dhe t’u sigurojnë fëmijëve anembanë botës të ardhme më të ndritur”, ka thënë Beckham. -InfoGlobi