verge

Verge: Çfarë e bën atë monedhën e vitit?

A është 2018 viti i Verge (XVG)? Duket kështu, muaji prill është muaji që është caktuar për të ndryshuar krejtësisht këtë kriptovalute.

Për momentin, nuk ka asnjë monedhë më të mirë për të mbajtur (HODL). Ose në qoftë se nuk jeni ende në të, kjo është koha më e mirë për të blerë Verge në çmim të ulët dhe për të mbajtur kthimet e mundshme masive. Dhe për shumicën e atyre që janë të hershëm, kjo është një monedhë që mund të drejtohet për hënën “to the moon”.

Në fund të nismës së tyre të parë të fondacionit, @vergecurrency regjistroi vlerësimin e tyre ndaj komunitetit për pjesën e tyre në marrjen e 75 milionë XVG. Ata premtuan se zhvilluesi i kryesor dhe krijuesi, Justin Sunerok do të lëshonte një deklaratë dhe se lajm i mirë ishte në rrugë.

Dhe ndodh që Verge me të vërtet ka për qëllim dhënien e kësaj.

Drejtori ekzekutiv dhe krijuesi i Verge (XVG) zbuloi se 17 prilli, 2018 do të zbresë si dita më e madhe për monedhën dhe tërë kriptovalutat. Dhe natyrisht, pyetja mbi mendjet e shumë njerëzve rrotullohet rreth asaj që do të thotë për të ardhmen e XVG. Duke ecur sipas llojit të lëvizjes që kjo ka krijuar, duket se nuk pritet asgjë më e shkurtër se një çmim spektakolar.

Verge edhe pse ishte ndër monedhat me përqindjen më të madhe të rënies, çmimet e fundi tregojnë se e ardhmja është e ndritshme. Në fakt, ndjenja midis investitorëve të Verge është se monedha ka qenë me të vërtetë një projekt i nënvlerësuar, shpesh i prekur nga negativiteti.

Megjithatë, gjërat duket se kanë ndryshuar tërësisht në ditët e fundit. Shpesh duke iu referuar vetes si një kriptovakute “e ndërtuar me një fokus në privatësinë”, Verge së shpejti do të nxjerr të tjerët në të njëjtën kategori nga rruga. Përfundimi i suksesshëm i crowdfunding ka hapur derën për të zbuluar partnerin misterioz. Është me të vërtetë një rast se ‘kur’ dhe jo ‘nëse’ vlera e XVG të ngrihet shumë.

Duke iu referuar “crowdfunding” të suksesshëm që shënoi 75 milionë XVG, Sunerok në dukje të ngazëllyer premtoi se partneriteti ishte ndryshe nga çdo gjë që dëshmohet në kripto. Por së pari, do të ndodhë edhe diçka e madhe më 16 prill 2018.

Gjatë shfaqjes, Justin zbuloi një numër të gjërave që janë me interes për investitorët e kriptovalutave. Edhe pse ai u duk i kufizuar nga një NDA e dukshme, ai vazhdon të thotë se njoftimi i pritur do të jetë mjaft i madh për të tërhequr vëmendjen e mediave në botë. Ai gjithashtu sugjeroi që marrëveshja do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën se si bota sheh kriptovalutat. Por më e rëndësishmja, është se si partneriteti do të ndikojë në përkrahësit dhe investitorët.

Pretendimi më i madh që e bën marrëveshjen edhe më shumë të përfolet është pohimi që , XVG do të bëhet një ndër 3 kriptovalutat më të mira në botë. Monedha do të miratohet ekskluzivisht (nga partneri misterioz) dhe se do të ishte kështu për një kohë të gjatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.