Ballina / Galeria / Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë

Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë

‘Hoppa’, para një kohe kishte publikuar vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në vende të ndryshme të botës.

Për t’i gjetur këto vendet më të lira, Hoppa e kishte kalkuluar koston mesatare të një personi për çdo vend, duke i përfshirë shpenzimet e udhëtimit, hotelit etj.

Këto janë katër vendet më të lira për t’i vizituar, si dhe shpenzimet që kërkohen.

4) Cape Town, Afrikë Jugore

Shpenzimet për taksi: 7.40 euro
Shpenzimet e hotelit: 62 euro
Shpenzimet e bukës: 21 euro

Birra: 1.50 euro

Një shishe verë: 4.80 euro

3) Bankok, Tajlandë

Shpenzimet për taksi: 2 euro
Shpenzimet e hotelit: 46 euro
Shpenzimet e bukës: 19 euro
Birra: 2.50 euro
Një shishe verë: 14 euro

2) Tenerife, Spanjë
Shpenzimet për taksi: 3.62 euro
Shpenzimet e hotelit: 49.08 euro
Shpenzimet e bukës: 31 euro
Birra: 2 euro
Një shishe verë: 4.5 euro

1) Budapest, Hungari
Shpenzimet për taksi: 5.78 euro
Shpenzimet e hotelit: 28.90 euro
Shpenzimet e bukës: 25 euro
Birra: 2 euro
Një shishe verë: 4.7 euro

@Fluidi

Provo po ashtu

mrrekullia e tete e botes unesco

A është kjo mrekullia e 8-të e botës

Të vendosura në ishullin më të madh të Filipineve brezaret e orizit të Banaut merren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.