fbpx

Vendet që duhet t'i vizitoni!

Një shtetas norvegjez është personi më i ri në botë që ka udhëtuar në çdo vend në planetin Tokë, pa kaluar ditëlindjen e tij të 37-të.

Norvegjezi Gunnar Garfors vendosi një bast me veten dhe madje nuk la as punën e tij, por udhëtoi me kompjuter gjatë gjithë kohës në mënyrë që të punonte.

Ai e mbylli sfidën e udhëtimit duke vizituar një vend të veçantë ishullin Cape Verde në brigjet e Afrikës Perëndimore në vitin 2013. Ja lista e vendeve ku ka qenë dhe që duhet me patjetër t’i vizitoni:

1. Kirgistan

2. Kiribati

3. Dominika

4. Sierra Leone

5. Rumani

6. Norvegji

7. Uruguai

8. Nikaragua

9. Vietnam

10. Islandë

11. Zelanda e Re

12. Madagaskar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.