studentja_gripi

Vdes studentja pasi preket nga gripi

Një ngjarje e dhimbshme na vjen nga Skocia ku një studente 18-vjeçare që ka humbur jetën, fillimisht u prek nga gripi dhe më pas ftohja kaloi në pneumoni.

E reja Bethany Walker u dërgua në spital me gjendje gripale, por situata u përkeqësua në ditët në vazhdim.

E dhimbshme ka qenë ngjarja për mamanë e vajzës e cila është shkatërruar tërësisht nga humbja e vajzës.

Vdekja e 18-vjeçares ndodh në një kohë ku Britania e Madhe është përfshirë nga gripi australian.

Simptomat e gripit australian janë të njëjta me gjendjet e tjera gripale, por përkeqësohen në rast neglizhimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.