fbpx

Vdes nga COVID 19 infermierja Luljeta Statovci

Infermierja e Klinikës së Oftalmologjisë Luljeta Statovci ka humbur jetën pas infektimit me COVID-19.

Për vdekjen e saj ka njoftuar Oda e Infermierëve që tha se ajo do të kujtohet përherë si profesioniste e përkushtuar.

“Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë Shëndetësorë është njoftuar me pikëllim të thellë se në betejën me COVID-19 ka humbur jetën instrumentarja e Klinikës së Oftalmologjisë, Luljeta Statovci. Ajo do të kujtohet si një profesioniste e përkushtuar në punë e që tërë jetën e saj, u shërbeu pacientëve. Në emër të Odës së Infermierëve të Kosovës, familjes së të ndjerës dhe gjithë kolegëve, iu shprehim ngushëllimet më të thella me rastin e vdekjes së parakohshme të koleges Luljeta Statovci”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.