Ballina / KOSOVA / Vdes gazetari Hivzi Krasniqi
hivzi krasniqi

Vdes gazetari Hivzi Krasniqi

Pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë Hivzi Krasniqi, gazetari i njohur kosovar

Krasniqi ka ndërruar jetë sot në Prishtinë ndërsa lamtumira e fundit do ti jepet në Pejë, vendlindjen e tij.

Hivzi Krasniqi, pos punës si gazetar, njihej edhe për shkrimin e teksteve të këngëve të ndryshme. Ai është autor i afër 1000 teksteve të këngëve shqipe.

Krasniqi ishte edhe njëri prej pionierëve të radio gazetarisë shqiptare .

Ai në Radio Prishtinë, Radio Dukagjin, kurse vitet e fundit deri në pensionim ai punoi si gazetarë, redaktor e producent në Radio Televizionin e Kosovës.

@Fluidi

Provo po ashtu

quint

QUINT-i kërkon forcimin e sistemit zgjedhor

Ambasadat e Francës, Gjermanisë, Italisë, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara, kanë përcjellë me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.