Vanessa Mae vjen për koncert në Maqedoni

Vanessa Mae Vanakorn e njohur si violiniste e rangut botëror për herë të parë do të vijë në Shkup më 15 maj në sallën e sporteve ‘Vip Arena-Boris Trajkovski’.

Mae më herët është quajtur si ”Mrekullia prej fëmije” ndërsa tani është violinistja më e njohur e të gjitha kohërave.

Ajo është edhe në librin e Guiness si ”instrumentjalistja më e re” e cila me violinë ka luajtur koncerte të Beethoven dhe Tchaikovsky.

Biletat e koncertit do të mund t’i gjeni në KupiKartiZaSe në të gjithë Maqedoninë, në Jugoton dhe dyqanin  ”Roze” në Vero 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.