Valiant Thor

Valiant Thor, Alieni që kishte jetuar në Pentagon

Emri i tij është Valiant Thor; ai duket si njeri normal, por ai ka disa dallime të rëndësishme fiziologjike.

Ai dyshohet se vjen nga planeti i Venusit.

Historia buron nga një libër i Dr. Frank E. Stranges, “Stranger at the Pentagon”, i botuar për herë të parë në vitin 1967.

Dr. Strange ishte një predikues i krishterë dhe themelues i Kryqëzatave Ungjillëzuese Ndërkombëtare, si dhe hetues i UFO-ve dhe hulumtues privat i pavarur, raporton “AlienBlog”.

VALIANT THOR

Historia Val iu paraqit atij më 16 mars 1957 në Aleksandri, më konkretisht në anijen e Valit të Virxhinias.
Pasi ish-sekretari i shtetit amerikan McElroy konfirmoi vërtetësinë e pretendimeve të Val, ai u fut në një tunel nëntokësor në Shtëpinë e Bardhë ku u takua me Presidentin Dwight D. Eisenhower dhe nënpresidentin Richard Nixon.

Tani kjo histori është paksa e vështirë për t’u ndjekur, dhe si kokrrat e drithit të bëra nga një letër zmerile, edhe më e vështirë për të gëlltitur.

Pas botimit të librit në vitin 1967, Dr. Stranges vazhdoi të raportonte për vizitën e tij nga Val (i cili me sa duket nuk shkoi nga Thor, në mënyrë që të mos hutohej me Chris Hemsëorth) dhe se Val shpëtoi jetën e tij në të paktën tre raste, duke e lejuar atë të vazhdonte të predikonte fjalën galaktike të Jezusit.Val ishte i njohur vetëm me qeverinë amerikane më 1957.

Thor kishte gjashtë gishta në secilën anë, një zemër me madhësi të madhe, një mushkëri gjigante, gjak oksid bakri si një oktapod (koincidencë?), Një IQ jashtë shkallës (mund të llogaritet si 1200) dhe mund të fliste 100 gjuhë rrjedhshëm (duke përfshirë gjuhë të jashtë-tokësorëve). Ai gjithashtu tha se jetëgjatësia e tij është 490 vjet.

Sipas Dr Stranges, Thor ishte rreth 6 metra i gjatë dhe 185 kilogramë me flokë ngjyrë kafe, me onde dhe sy kafe. Timothy Good, një ish konsulent i qeverisë së SHBA’së, i cili ka qenë i zëshëm në njohjen e jashtë-tokësorëve, tha gjithashtu se Eisenhoëer u takua me ata.

Çfarë mendoni për të gjitha këto pretendime të egra dhe të mrekullueshme? A mund të ketë vërtet një Jezus intergalaktik?

Dhe një Valiant Thor i Venusit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.