Ballina / Shëndet & Fitnes / Ushtrimet për kurriz në vendin e punës

Ushtrimet për kurriz në vendin e punës

Boshti kurrizor mund të pësojë deformitete serioze që dëmtojnë pa masë shëndetin e njeriut.

Puna në zyrë ka shumë përparësi, pavarësisht se mund ta dëmtojë shëndetin dhe trupin tuaj.

Një studim tregon se njerëzit që rrinë gjatë ulur në karrige mund të vuajnë nga kanceri, diabeti, sëmundjet kardiovaskulare dhe obeziteti.

Për të mos ndodhur këto, derisa rrini ulur në karrige mund t’i bëni këto ushtrime. Provoni !!!

 

@Fluidi

Provo po ashtu

anemia

Cilat janë simptomat e anemisë ?

Anemia është një sëmundje që ka 400 tipe të anemisë. Simptomat e kësaj sëmundje janë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.