Ballina / Kulturë / Ushtarët italianë duke shkatërruar kalanë e Durrësit ,1915

Ushtarët italianë duke shkatërruar kalanë e Durrësit ,1915

Një grup i ushtarëve italianë shihen duke shkatërruar kalanë e Durrësit gjatë Luftës së Parë Botërore.

Dy fotografi të gjetura në arkivin italian shihen një grup i ushtarëve italianë duke shkatërruar kalanë e Durrësit.

Ngjarja ka ndodhur gjatë Luftës së Parë Botërore, dhe shkatërrimi i kalasë nga italianët është një krim arkeologjik kundër trashëgimisë kulturore të Shqipërisë.

@Fluidi

Provo po ashtu

kamy

Kamy në kërkim të unitetit të Europës

Në 1955, shkrimtari i madh francez ka mbajtur këtë fjalim në Athinë, në një diskutim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.