Ushqimet që preferohet t’i hani sapo i çelni sytë

Mëngjesi është ndër vaktet më të rëndësishme dhe shumë prej njerëzve konsumojnë kafe për të patur një ditë të qetë plot energji.

Por, për ata të cilët nuk e preferojnë kafen ka zgjidhje.

Ekzistojnë disa ushqime që kanë të njëjtin efekt:

1. Tërshëra ka indeks të ulët glicemik, gjë që bën që karbohidratet të kthehen në energji.

2. Vezët do ju ndihmojnë pasi janë të pajisura me proteina.

3. Vetëm aroma do ju bëjë të vëmendshëm duke pakësuar lodhjen.

4. Ujë, dehidratimi minimal do ndihmojë në zgjimin e menjëhershëm.

5. Uthulla e mollës në përzierje me mjaltën do bëjë që të jeni në formë për gjithë ditën.

6. Gjethet jeshile për të mbajtur nivel të lartë energjie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.