Ballina / KOSOVA / USAID-I, imagjinoni Kosovën
usaid, kosova

USAID-I, imagjinoni Kosovën

USAID në Kosovë, ka kënaqësinë të ftojë artistë të rinj të dërgojnë vepra arti për fushatën “Imagjinoni Kosovën”

Qëllimi i fushatës është të portretizojë zhvillimin pozitiv të Kosovës përgjatë dekadës së ardhshme.

Format e pranueshme për dorëzim të veprave janë piktura, fotografi dhe dizajn grafik.

Aplikuesit e interesuar duhet të dërgojnë një e-mail të interesit së bashku me veprën e bashkangjitur në imaginekosovoexhibition@gmail.com, ose të dorëzojnë një kopje në Zero Pozitive Publicis, rruga Filip Shiroka 27, 10000 Prishtinë.

Së bashku me veprën e artit, aplikuesit duhet të shkruajnë historinë pas veprës dhe kontaktin e tyre.

Propozimet duhet të pranohen jo më vonë se data 19 gusht 2019.

Propozimet që përmbushin qëllimin e fushatës, tregojnë historinë më të mirë dhe ofrojnë cilësinë më të mirë artistike do të përzgjedhjen. Punët e përzgjedhura do të shfaqen në një ekspozitë në Muzeun Kombëtarë të Kosovës, e cila do mbahet në fund të gushtit. Veprat e përzgjedhura gjithashtu do të paraqiten në një libër si botim special për përdorim dhe shpërndarje nga USAID.

Procesi i përzgjedhjes do të bëhet përmes bashkëpunimit të USAID dhe Zero Pozitive.

Imagine Kosovo

Calling all new young artists! 📣📣📣Show us your artistic work!Apply Now!ALB:USAID FTON ARTISTËT E RINJË TË DERGOJNË VEPRA ARTIUSAID në Kosovë, ka kënaqësinë të ftojë artistë të rinj të dërgojnë vepra arti për fushatën "Imagjinoni Kosovën”. Qëllimi i fushatës është të portretizojë zhvillimin pozitiv të Kosovës përgjatë dekadës së ardhshme. Format e pranueshme për dorëzim të veprave janë: piktura, fotografi dhe dizajne grafike.Aplikantët e interesuar duhet të dërgojnë një email të interesit së bashku me veprën e bashkangjitur në imaginekosovoexhibition@gmail.com, ose të dorëzojnë një kopje në Zero Positive Publicis, Filip Shiroka nr. 27, 10000 Prishtinë. Së bashku me veprën e artit, aplikantët duhet të shkruajnë historinë pas veprës dhe kontaktin e tyre. Propozimet duhet të pranohen jo më vonë se data 19 Gusht 2019.Procesi i përzgjedhjës do të bëhet përmes bashkëpunimit të USAID dhe Zero Positive.Propozimet që përmbushin qëllimin e fushatës, tregojnë historinë më të mirë dhe ofrojnë cilësinë më të mirë artistike do të kontaktohen. Punët e përzgjedhura do të shfaqen në një ekspozitë në Muzeun Kombëtarë të Kosovës, e cila do mbahet në fund të gushtit. Veprat e përzgjedhuragjithashtu do të paraqiten në një libër nga i cili 100 kopje do të shtypen si botim special për përdorim dhe shpërndarje nga USAID.

Posted by USAID Kosovo on Saturday, August 10, 2019

Provo po ashtu

Philip S. Kosnett

Kosnett: Për herë të parë ekstradohet kosovari për gjykim në SHBA

Philip Kosnett, ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë,ka deklaruar se sot për …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.