Ballina / Biznes / Karrierë / UpCoin – Një këmbimore e re

UpCoin – Një këmbimore e re

UpCoin është një këmbimore (ang. exchange) e re që po formohet këto ditë dhe pritet të filloj shpejt të operoj, dikur në fillim të muajit shkurt. Deri më sot janë rregjistruar mbi 200,000 antarë.

Ajo po ofron që rregjistrimet fillestare të fitojnë 500 dollar në momentin e rregjistrimit dhe plotësimit të pyetësorit të tyre, para këto që do të mund t’i përdoresh si pagesa të transakcioneve brenda platformës. Për hir të zbutjes së rrezikshmërisë ne u preferojmë lexuesve që monedhat e tyre digjitale ( kripto monedhat ) ti mbajnë në disa platforma, dhe UpCoin mund të jetë njëra ndër to. Kliko këtu që të rregjistrohesh. / InfoGlobi

 

@Fluidi

Provo po ashtu

Perspektiva ekonomike e Kosovës po cenohet nga politika

Banka Botërore në raportin e saj të fundit për ekonominë në Ballkanin Perëndimor, ka vënë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.