Ballina / Uncategorized (page 6)

Uncategorized

Prishtina me program për punësimin e të rinjve

shpend ahmeti

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe Mike De La Rosa nga USAID kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për fillimin programit të USAID-it për përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt. Ky program është pesëvjeçar dhe ka për qëllim të zhvillojë aftësitë për punësim dhe ndërmarrësi tek rinia e Kosovës. …

Lexo më shumë

Peterle: Ka nevojë për përmirësime para zgjedhjeve lokale

Shefi i Misionit të Bashkimit Evropian Alojz Peterle prezanton raportin final mbi zgjedhjet legjislative të qershorit 2017 në Kosovë, ndërsa thekson nevojën për përmirësime para zgjedhjeve lokale Misioni për Vëzhgimin e Zgjedhjeve në Kosovë nga Bashkimi Evropian (EU EOM) sot prezantoi raportin final mbi zgjedhjet legjislative të 11 qershorit. Raporti …

Lexo më shumë