Ballina / Uncategorized (page 12)

Uncategorized

Mustafa udhëton për Trieste, merr pjesë në Samitin e Liderëve të Ballkanit Perëndimor

Mustafa

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka udhëtuar për në Trieste ku do të marrë pjesë në Samitin e Liderëve të Ballkanit Perëndimor. Kryeministri Mustafa do të marrë pjesë në takimin qendror të Samitit, ku do të jenë të pranishëm kryeministrat e vendeve të rajonit si dhe liderë të …

Lexo më shumë