Uncategorized

McAllister: Varet nga Ballkani

BE është i gatshëm e me vullnet, megjithë problemet që ka, t’i pranojë shtetet e Ballkanit Perëndimor. Një Ballkan i stabilizuar sjell stabilitet në të gjithë Evropën, thotë eurodeputeti David McAllister për DW. Deutsche Welle: Ekonomia në shtetet e Ballkanit Perëndimor po zhvillohet mjaft pozitivisht, megjithëse kuota e papunësisë me …

Lexo më shumë

Shkencëtarët: Shfarosja e 6-të masive e tokës po ndodhë

Shkencëtarët konkludojnë: “Shfarosja biologjike që rezulton do të ketë pasoja serioze ekologjike, ekonomike dhe shoqërore. Njerëzimi në fund do të paguajë një çmim shumë të lartë për shkatërrimin e të vetmes bashkësi të jetës që njohim në univers”. Një “asgjësim biologjik” i kafshëve të egra në dekadat e fundit nënkupton …

Lexo më shumë