fbpx
wafeul, ulqin, festivali

Ulqini me festival unik

Për turistët por edhe për ata që e duan muzikën elektronike festivali “Waveul” në Ulqin

“Waveul” paraqet mundësinë për blerjen e katër biletave e pesta vjen falas!

Kjo ofertë vlen deri më 15 korrik, dhe është një mundësi e mirë për të gjithë ata që dëshirojnë të shkojnë si grup në këtë festival.

Programi i këtij festivalit “Waveul” i përfshin mbi 50 artistë të muzikës elektronike ndërkombëtare dhe rajonale.

Edicioni i parë i festivalit “Waveul” do të mbahet me datat 25-28 korrik në plazhin e madh e të bukur të Ulqinit, vetëm 1 kilometër larg nga Ada Bojana.

Biletat për këtë festival tashmë kanë dalë në shitje, bëni pushime dhe argëtime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.