mendjehapur

Ujorët janë më mendjehapur se tjerët

Janë të lidhur me planetin Uran dhe shikojnë gjithmonë drejt të ardhmes…

Progresiv dhe inovativ, shenja juaj është gjithmonë para kurbës kur vjen puna me adoptimn e teknologjisë se re dhe pranimin e lëizjeve të reja shoqërore.

Bëhet fjalë për shenjën e horoskopit Ujori  të cilët jo vetëm që e pranojnë se ndryshimi është pjesë e pashmangshme e jetës dhe nuk dëshirojnë të përfshihen në atë që është moralisht e drejtë apo e gabuar…të paktën jo shumë, sipas intv.al.

Ujorët janë shumë të arsyeshëm dhe të paanshëm, i duan mjediset me shumë njerëz për të shkëmbyer ide, prandaj, pranimi i njerëzve të tjerë ashtu siç janë, është vetëm një mënyrë që ata i tregojnë botës se asnjëri prej nesh nuk është i përsosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.