Udhëtoni në Nju Jorkun e vitit 2011

Videoja e vitit 1911 me titull ‘Një udhëtim nëpër qytetin e New Yorkut’ është rikthyer në jetë më shumë se njëqind vjet më vonë nga inteligjenca artificiale.

Sekuencat nga një kompani suedeze për prodhimin e filmave me pamjet bardh e zi janë rikthyer të krijuara në një version të ngjyrosur dhe më të mprehtë të filmit bardh e zi.

Klipi prej tetë minutash kthen shikuesit përsëri në kohë në Statujën e Lirisë, Battery Park, Portin e New Yorkut dhe ndërtesën e famshme të Flatironit në Fifth Avenue.

Denis Shiryaev postoi videon e re në faqen e tij, e cila tani është në cilësi 4K me 60 korniza për sekondë, shkruan Daily Mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!