Ballina / Galeria / Udhëtim në qytetet më të mira të botës (Foto)

Udhëtim në qytetet më të mira të botës (Foto)

Gjigandët e ‘Lonely Planet’, kanë hartuar një guidë të përsosur turistike që do të ndihmonte këdo për të zgjedhur vendet që dëshiron të vizitojë.

“Libri i Qyteteve – Një udhëtim në qytetet më të mira të botës”, titullohet guida e publikuar nga ‘Lonely Planet’.

Aty do të mund të gjeni rreth 200 destinacione turistike dhe karakteristikat më thelbësore të tyre.

Më poshtë i keni disa nga më të rëndësishmet.

Barcelona - Më e mira për arkitekturën
Barcelona – Më e mira për arkitekturën
Chikago - Destinacioni më i mirë familjar
Chikago – Destinacioni më i mirë familjar
Addis Abada, Etiopi - Shquhet për kafetë më të shijshme
Addis Abada, Etiopi – Shquhet për kafetë më të shijshme
Anchorage, Alaskë - Më i miri për aventura
Anchorage, Alaskë – Më i miri për aventura
Beogradi - Më i miri për jetë nate
Beogradi – Më i miri për jetë nate
Tel Aviv - Miqësor ndaj komunitetit LGTB
Tel Aviv – Miqësor ndaj komunitetit LGTB
Austin, Texas - Dallohet për muzikën më të mirë
Austin, Texas – Dallohet për muzikën më të mirë

 

 

@Fluidi

Provo po ashtu

mrrekullia e tete e botes unesco

A është kjo mrekullia e 8-të e botës

Të vendosura në ishullin më të madh të Filipineve brezaret e orizit të Banaut merren …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.