“Twitter” Urdhëron Punëtorët Në Mbarë Botën Të Punojnë Prej Shtëpisë

Punëtorët e rrjetit social “Twitter” janë urdhëruar të punojnë nga shtëpitë e tyre, pas shqetësimeve për koronavirus.

“Twitter” ka njoftuar se puna prej shtëpisë është obligative për të gjithë punëtorët në mbarë botën, për shkak të shqetësimeve për koronavirus.

Kompania ka thënë se do t’i ndihmojë të gjithë punëtoret, duke përfshirë edhe ata që punojnë me orar dhe ata të kontraktuarit, që të mbulojnë shpenzimet për të bërë ambient për punë në shtëpitë të tyre.

Twitter gjithashtu ka thënë se do të mbulojë shpenzimet shtesë të ditës që prindërit mund të kenë për fëmijët e tyre, pasi çerdhet janë mbyllur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.