twitter

Twitter të ndalojë reklama të lidhura me kripto

Sky News ka raportuar sot, më 18 mars, se Twitter po shqyrton zbatimin e një ndalimi të reklamimit të lidhur me kriptovaluta në dy javë sipas një raporti të pa pakonfirmuar.
Twitter nuk ishte përgjigjur në një kërkesë për konfirmimin e ndalimit të dyshuar të kripto-reklamave nga koha e shtypit.
Ndalimi i raportuar i Twitter për kripto do të vijë pas bllokimit të Facebook të reklamimit të kripto në janar dhe përditësimit të fundit të Google në politikën e Shërbimeve Financiare, i cili do të ndalojë reklamat e kripto në qershor 2018.
Sky News shkruan se “ata kuptojnë se politika e re e reklamave do të zbatohet në dy javë dhe aktualisht qëndron për të ndaluar reklamat për ofertat fillestare të monedhave (ICOs), shitjet e tokenave dhe kuletat e kriptovalutav në nivel global”.
Twitter ka përjetuar një fluks të llogarive të rreme që pretendojnë të reklamojnë dhuratat e kriptovalutave, shpesh nga përdoruesit që paraqesin si personazhe të famshme të kripto-sferës si Charlie Lee i Litecoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.